Cum procuri imobil de peste hotare

Cum procuri imobil de peste hotare

193

Te afli în străinătate și vrei să investești într-un imobil în Moldova? Pocesul este mai simplu decât ți-ai imagina! Echipa CasaHub și managerii din cadrul Centrului Ipotecar maib  te vor ajuta să finalizezi cu succes achiziția dorită în doar câțiva pași:


1. Alege-ți un reprezentant local

Primul pas important este să ai un reprezentant în Moldova. Poate fi un prieten, un membru al familiei sau un consultant imobiliar. Acesta te va ajuta să comunici cu agențiile și cu persoanele implicate în tranzacție. Reprezentantul tău va depune cererea de achiziție și se va ocupa de detaliile necesare.


2. Depune cererea

După ce ai ales un reprezentant, acesta va depune cererea de achiziție la centrul ipotecar maib. Datorită procedurii simplificate cererea poate fi acceptată chiar în aceeași zi! Asta înseamnă că poți avansa fără întârziere, chiar și de la distanță.


3. Pregătește documentele necesare

Pentru a merge mai departe, va trebui să te asiguri că ai la îndemână câteva documente importante:

  • Cntract de muncă – pentru a demonstra stabilitatea ta financiară;
  • Extras de cont bancar din ultimele 6 luni -  pentru a demonstra capacitatea ta financiară;
  • Traduceri autorizate -  toate documentele trebuie să fie traduse de un traducător autorizat, astfel încât să fie acceptate de autoritățile din Moldova.


 4. Obține un raport de evaluare

Pe lângă celelalte documente, va fi necesar un raport de evaluare a imobilului. Acesta este realizat de una din companiile de evaluare și poate fi comandat direct pe CasaHub.md, aici: COMANDĂ RAPORT EVALUARE.


Acum achiziția unui imobil în Moldova, chiar și de la distanță, este realizabilă! Cu ajutorul unei echipe de încredere și a unor pași clar definiți, poți transforma visul de a avea o proprietate - în realitate. Iar dacă ai întrebări solicită o consultație gratuită aici: CONSULTAȚIE GRATUITĂ.