Top recomandări: chirii la vinării

Top recomandări: chirii la vinării

11

Cu siguranță, cel mai frumos loc pentru a te bucura de ziua națională a vinului este chiar în inima locului unde acesta „prinde viață” – la vinărie. De aceea, pentru ca tu să poți savura fără grijă această sărbătoare deosebită, te vom ajuta cu ofertele de chirie direct în orașele unde se află unele dintre cele mai mari vinării.

or. Ialoveni

În suburbia Chișinăului, orașul Ialoveni te așteaptă cu două vinării emblematice: Asconi și Mileștii Mici, care îți vor oferi un complex de servicii unice.

Oferte de cazare în or. Ialoveni: OFERTE

or. Orhei

La Orhei, de asemenea, te așteaptă două vinării care cu siguranță te vor uimi – Pivnițele Brănești, amplasate adânc sub stâncă, și Vinăria Chateau Vartely, recunoscută atât pe plan național, cât și internațional, pentru vinurile sale emblematice, cât și pentru locația unică.

Oferte de cazare în or. Orhei: OFERTE

or. Chișinău

Însă, dacă nu vrei să părăsești capitala, ești binevenit la mica vinărie ATU, amplasată chiar în sectorul Botanica.

Oferte de cazare în or. Chișinău: OFERTE

or. Cahul

În capitala de sud a Moldovei ești așteptat la vinăria Vinia Traian. Soiuri de vinuri speciale și atmosfera deosebită caracteristică sudului vor crea o experiență plăcută.

Oferte de cazare în or. Cahul sunt aici: OFERTE

or. Cimișlia

La 70 km distanță de Chișinău, în orașul Cimișlia, ești invitat la vinăria Javgur.

Oferte de cazare în or. Cimișlia: OFERTE

or. Cojușna

În orașul Cojușna, ești binevenit la vinăria care poartă aceeași denumire – Cojușna, cu degustări și excursii captivante.

Oferte de cazare în or. Cojușna: OFERTE

or. Cricova

La 20 de minute distanță de capitală, ești așteptat la două vinării emblematice – Rădăcini Wines și Cricova. Aici vei putea savura excursii prin „orașul subteran”, vei putea admira unele dintre cele mai mari colecții de vinuri din lume și, nu în ultimul rând, vei gusta cele mai bune soiuri de vinuri.

Oferte de cazare în or. Cricova

Alege vinăria care îți place, iar noi te vom ajuta să îți găsești cazare în orașul dorit, pentru ca sărbătoarea vinului din acest an să fie una cu adevărat specială.