Evaluarea apartamentelor online – gratuit, rapid, comod.
Evaluarea apartamentelor online – gratuit, rapid, comod.
206

Stabilirea prețului pentru imobil reprezintă o provocare destul de dificilă în contextul tendințelor pe piață și evoluției prețurilor. Astfel, cei care își doresc să vândă un bun imobil, ar trebui să studieze minuțios toate ofertele similare pe piață pentru a stabili un preț competitiv, fapt ce necesită foarte mult timp și efort.

Acum însă, toate aceste griji pot fi soluționate doar în câteva clicuri cu ajutorul unui serviciu revoluționar pe piața Moldovei —  „Evaluarea apartamentului” disponibil pe platforma CasaHub. Serviciul respectiv reprezintă cea mai simplă și rapidă metodă de a înțelege prețul estimativ de piață pentru un imobil. Astfel, funcționalul acestui serviciul are la bază un algoritm complex, care analizează și compară concomitent mii de oferte similare și doar în câteva clipe afișează prețul estimativ de piață pentru imobilul evaluat. De menționat, că exactitatea evaluării constituie 95% - un indicator destul de înalt.

Important! În procesul de evaluare se iau în considerație:

  • tipul construcției;
  • planimetria;
  • fondul locativ;
  • etajul și locația;
  • blocul sanitar;
  • suprafața;
  • numărul de balcoane.

Principalul avantaj al evaluării online este confortul oferit fiecărui vânzător – procedura are loc doar în câteva clipe fără necesitatea de a completa un pachet de documente sau de a organiza întâlniri cu agenții imobiliari. Tot de ce este nevoie – specificarea caracteristicilor apartamentului, iar de restul are grijă CasaHub. Mai mult decât atât, serviciul este accesibil pentru toți utilizatorii neînregistrați și este absolut gratuit. În cazul în care sunteți logat, veți beneficia și de salvarea acestor evaluări în cabinetul personal.

Important! Stabilirea unui preț competitiv sporește considerabil șansele de vânzare, și în același timp protejează vânzătorii de riscul stabilirii unui preț mai puțin profitabil.

Serviciul de „Evaluare a apartamentelor” aduce plus valoare și celor care intenționează să procure un imobil. Prin intermediul acestuia, cumpărătorii pot verifica rezonabilitatea prețului solicitat de vânzători, dar și să-l folosească ca argument în timpul negocierilor, astfel protejându-se de oferte cu prețuri exagerate.

În concluzie, accesul la informația actualizată despre prețuri la imobile are un rol important atât pentru cumpărătorii, cât și vânzătorii din Chișinău și Bălți. În curând serviciul va fi disponibil pe tot întregul țării. În continuare puteți accesa linkul direct la serviciul de Evaluare: http://hubs.md/evaluare

Evaluare apartament
Află cât costă apartamentul tău