Prima Casa Plus de la maib - noua ta locuință este mai aproape

Prima Casa Plus de la maib - noua ta locuință este mai aproape

1381

Imaginează-ți emoția de a deschide ușa propriei tale case, un loc unde vei construi amintiri și vei planifica un viitor așa cum îți dorești. Alături de CasaHub și maib, visul tău devine realitate – descoperă noul program "Prima Casă Plus", creat special pentru tine.

Prima Casă Plus - este un proiect guvernamental, prin care poți procura o locuinţă într-un bloc vechi sau nou, precum şi să optezi pentru o casă în orice localitate din Republica Moldova.


De ce să alegi „Prima Casă Plus”?

Mai stai pe gânduri? Descoperă toate avantajele noului program de credit ipotecar:

  • Eligibilitate extinsă pentru diverse venituri, inclusiv din străinătate;
  • Fără contribuție proprie, prima tranșă – ​​0 MDL;
  • Suma maximă - 2.500.000 MDL;
  • Termen - până la 30 de ani;
  • Rata dobânzii variabilă 6,46%;
  • Posibilitatea de achiziționare a unui apartament din fond locativ primar sau secundar sau a unei case individuale în orice punct al Moldovei;
  • Vârsta eligibilă - 18- 50 de ani la cerere.


Noua ta casă este mai aproape decât crezi. Aplică la programul „Prima Casa Plus”, beneficiază de toate avantajele și în cel mai scurt timp sărbătorește achiziția alături de rude și cei dragi în noua ta locuință.


Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare iar de restul ne ocupăm noi. 


Formular aici: FORMULAR


 

Pentru un credit de 600 000 MDL, pe o perioadă de 30 ani, la rata dobânzii de 6,46%, plata lunară va constitui 3,857.40 MDL. DAE va constitui 6,97% și valoarea totală spre achitare va constitui 1,394,603.50 MDL.

Rata dobânzii
 la creditul Prima Casă este flotantă fiind compusă din indicele de referință de 3,46 p.p. stabilit în funcţie de rata medie ponderată a dobânzilor la depozitele noi atrase în valuta națională total pe sectorul bancar, cu termenul de la 6 la 12 luni, publicată de către Banca Națională a Moldovei și marja băncii de 3% (mărimea marjei, aprobată de către Ministerul Finanțelor) fixată la data acordării creditului conform Politicii prețurilor la produsele şi serviciile bancare oferite clienților retail, în vigoare. În cazul creditelor cu rata flotantă, dobânda se modifică de două ori pe an, pe 1 ianuarie și pe 1 iulie, în funcție de indicele de referință publicat de BNM.