Calculator ipotecar

Care este suma de care pot beneficia?

MDL
MDL
MDL
MDL
Perioada de creditare

- -
Primesc salariu/pensie pe card maib
sau am o istorie creditară pozitivă
0.4 %

Suma maximă posibilă spre acordare Suma maximă posibilă de acordare nu poate depăși 2 200 000 MDL

0MDL ≈ 0 EUR

Plata lunară

0MDL ≈ 0 EUR

Rata dobânzii 0%
Venitul total al familiei 0 MDL

Am găsit 0 anunțuri, în limita bugetului dvs.

Calculul indicat este estimativ, calculul real al plăților poate să difere nesemnificativ.
Din pacate venitul Dvs nu este eligibil pentru a beneficia de finantare. Incercati sa introduceti toate veniturile oficiale. Va multumim!

Fă primul pas

Completează câmpurile de mai jos și noi te vom contacta

Solicitarea a fost expediată

Întrebări frecvente

Ce este un credit ipotecar?

Un credit ipotecar presupune un împrumut bancar pentru procurarea unei locuințe sau a unui teren, în schimbul unei dobânzi. Imobilul procurat devine garanție a obligațiilor financiare față de bancă.

Ce reprezintă un calculator ipotecar?

Calculatorul ipotecar este un instrument util care te ajută să alegi programul de finanțare potrivit pentru achiziția unui bun imobil. Cu ajutorul acestuia, poți afla mărimea împrumutului, prima rată și plata lunară. Această informație te va ajuta să-ți gestionezi și să-ți planifici corect bugetul chiar înainte de a solicita un credit ipotecar.

Cum să obțin un credit ipotecar cu o rată mai mică?

Dacă deții un card de salariu sau pensie maib, vei economisi 0,4% din rata dobânzii. Totodată, dacă ai o istorie creditară bună la maib sau alte bănci comerciale, vei putea beneficia de o reducere de 0,4% din rata dobânzii.

Ce venituri trebuie să am pentru a putea beneficia de împrumut?

Calculatorul CasaHub va calcula venitul necesar pentru achiziția oricărui imobilul. Nu uita! Odată cu indicarea unei perioade rambursare mai mare, care generează și o plată lunară mai mică, cerințele față de veniturile tale se reduc.

Cum să refinanțez creditul ipotecar?

Pentru a refinanța un credit ipotecar, debitorul poate solicita, fie de la banca care l-a împrumutat, fie de la alta, să i se emită un nou credit ipotecar pentru rambursarea datoriei actuale.

Cum se calculează suma dobânzii acumulate?

Pentru a calcula valoarea dobânzii acumulate, înmulțește rata dobânzii cu mărimea creditului ipotecar, apoi împarte la 12.

Care este diferența dintre rentă și plată diferențiată?

  • Cu metoda anuității de rambursare a unui credit ipotecar, trebuie să plătești lunar aceeași sumă, care include o parte din corpul împrumutului și o parte din dobânda aferentă acestuia. Acest lucru este convenabil atunci când se planifică bugetul și se reduc cerințele pentru venitul lunar al debitorului.

  • Deși primele plăți vor fi mai mari decât prin metoda anuității, cuantumul plăților diferențiate se modifică de fiecare dată când se plătește din ce în ce mai puțin. Prin urmare, cerințele față de venitul debitorului cresc, iar lunar va trebui să verifici cât trebuie să depui pentru a evita întârzierea plăților.