CasaHub acum și în maibank
2861

CasaHub – cea mai mare platformă imobiliară din Moldova și maib - lider în inovația bancară, vin cu o știre excepțională pentru toți utilizatorii aplicației maibank. Acum ofertele imobiliare cât și ofertele de creditare ipotecară sunt disponibile direct în smartphone-ul tău, instant.

Doar în câteva clickuri poți alege imobilul de vis, calcula rata ipotecară și plasa cerere de creditare. Simplu, rapid și cel mai important – fără necesitatea să te deplasezi în oficiul băncii.

 Tot ce trebuie să faci este:

  • descarcă aplicația maibank;

  • descoperă ofertele de creditare disponibile pentru tine, în secțiunea Credite

  • accesează platforma CasaHub apăsând butonul din partea de sus a ecranului.

Cu oferta de credit imobiliar de la maibank, ai la dispoziție toate informațiile esențiale pentru a face o alegere informată: suma aproximativă pe care o poți primi, graficul preliminar de rambursare, detalii despre rata dobânzii și DAE, plus un calcul estimativ al plății lunare. Totul este simplu și mereu la îndemână!

De ce să alegi creditul imobiliar de la maib?

Echipa maib este aici pentru a transforma procesul de creditare într-o experiență plăcută și fără griji. Oferim consultanță personalizată la fiecare pas, asigurându-ne că totul este clar și ușor de înțeles. Ne angajăm să oferim un parcurs transparent și simplificat, inclusiv asistență dedicată ori de câte ori ai nevoie și aprobări rapide pentru cererea ta.

Pentru mai multe detalii despre creditele noastre imobiliare și pentru a afla cum te putem ajuta să-ți realizezi visul de a avea o nouă casă, te invităm să vizitezi platforma CasaHub, Centrul Ipotecar maib sau oricare dintre sucursalele noastre. De asemenea, poți solicita o consultație gratuită online sau la telefon — noi prețuim timpul tău.

Acum este momentul perfect să faci primul pas spre casa visurilor tale. Tu alegi să începi o nouă etapă în viața ta!