Eugen Luganschi: Tendințele de pe piața imobiliară

Eugen Luganschi: Tendințele de pe piața imobiliară

640

Sezonul de vară este pe ultima sută de metri ceea ce aduce după sine unele schimbări pe piața imobiliară din Chișinău și Moldova. Din aceste considerente am apelat la părerea lui Eugen Luganschi – specialist imobiliar.

Pentru comoditate, prezentăm interviul și în format text:

C.H. – Eugen, care este  situația actuală de pe piața imobiliară din Chișinău și Moldova?

E.L. – Prețurile cresc, ele cresc din 2019. Cererea este mare, oferte sunt puține, ceea ce ne aduce la situația actuală.

C.H. – După prognozele tale, prețurile vor continua să crească sau această creștere se va opri?

E.L. – La moment sunt mai mulți factori care ne conving că prețurile vor crește în viitorul apropiat. În primul rând – ratele joase la creditele ipotecare, lipsa noilor terenuri pentru construcție în centrul orașului, cererea, apetitul investițional al clienților și multe altele.

C.H. – Din experiența ta, care sunt cele mai solicitate obiecte imobiliare?

E.L. – Cele mai solicitate oferte sunt, evident, centru, sectorul Râșcani, apartamente în blocuri noi  cu o cameră și două camere.

C.H. – Ce ai recomanda potențialilor cumpărători?

E.L. – Cel mai bun moment pentru a cumpăra a fost în anul 2019, al doilea cel mai bun moment este acum.

 

Așadar, cel mai bun moment de a procura imobil este acum, iar noi, echipa CasaHub sunt aici pentru a îți face căutările – simple, rapide și fără stres. Descoperă peste 10.000 de oferte pe platforma CasaHub, cu rate ipotecare deja calculate pentru fiecare anunț. Mai mult decât atât, ai la dispoziție o serie de servicii care îți vor asigura un proces de achiziție transparent și sigur.

Nu mai aștepta, începe căutările aici: CATALOG

CasaHub – agentul tău imobiliar digital.