Descarcă aplicația mobilă CasaHub

Descarcă aplicația mobilă CasaHub

3925

Până în prezent, platforma CasaHub.md a devenit cel mai mare și complex ecosistem imobiliar din Republica Moldova, concentrând atât oferte de vânzare, cumpărare sau chirie a unui imobil, cât și servicii de finanțare. Pentru a oferi utilizatorilor un confort maxim în tot procesul de căutare și analiză a unui imobil, CasaHub a lansat aplicația mobilă unde este concentrată întreaga piața imobiliară din Moldova.

Mii de oferte actualizate zilnic

Odată ce descărcați aplicația veți descoperi circa 20.000 de oferte actualizate zilnic, fără dubluri, de la dezvoltatori și agenții imobiliare de top din toată Moldova. Harta interactivă și căutarea imobilelor după denumirea străzilor va simplifica considerabil procesul de căutare și analiză a proprietăților.

Notificări și instrumente utile

Acum n-o să vă pierdeți prin tab-urile infinite din browser pentru a verifica prețul anunțurilor salvate. Cu aplicația CasaHub, primiți instant toate notificările necesare precum apariția ofertelor noi sau cele de modificare a prețului, astfel dvs veți economisi ore întregi de căutări, verificări și comparații.

Apropo, dacă nu știați, puteți compara mai multe imobile selectate pe un singur ecran, fără necesitatea de a deschide mai multe pagini. Caracteristicile necesare vor fi afișate într-un singur tabel, ușor de navigat.

Suport la orice întrebare

Pe lângă procesul simplificat și rapid de căutare , cu aplicația CasaHub veți avea mereu la îndemână toate informațiile despre documentele necesare pentru orice tip de finanțare. Mai mult, în majoritatea anunțurilor este integrat calculatorul ipotecar care vă ajută să vă planificați rapid și ușor bugetele. Iar dacă veți avea întrebări, mereu puteți solicita mai multe detalii despre orice serviciu ipotecar.

Recomandări și sugestii despre imobile

Toate noutățile imobiliare le găsiți în blogul imobiliar cu sfaturi utile. Veți găsi ghiduri utile care vor ajuta să alegeți un imobil potrivit și sigur prin recomandări și sfaturi despre aspectele mai puțin vizibile din interior. Pentru cei ce tind să ia un spațiu în chirie – aplicația va arăta cele mai potrivite oferte potrivit criteriilor exacte de căutare și va veni cu recomandări despre evitarea schemelor de escrocherie.

Descărcare gratuită

Noua aplicație CasaHub stabilește standarde noi în procesul de căutare a imobilului perfect, reducând la minim toate etapele mai puțin plăcute și neclare ale acestui proces, acesta din urmă devenind transparent, simplu și chiar plăcut.

Găsiți aplicația CasaHub pe PlayMarket și Appstore – gata spre descărcare gratuită chiar acum și descoperiți o nouă lume imobiliară concentrată în device-ul dvs aici:

PlayMarket - descarcă aici

Appstore - descarcă aici