Raport de evaluare a imobilului cu posibilitatea de a comanda și achita online.

Raport de evaluare a imobilului cu posibilitatea de a comanda și achita online.

1070


Am transformat procedura de evaluare a imobilului pentru credit in una mult mai digitală. Acum poți comanda raportul de evaluare online și achita instant pentru aceasta direct pe platformă, mai mult ca atât, raportul Dvs. va fi transmis direct la sucursala, unde ați aplicat pentru finanțare, fără a fi nevoie să vă apropiați după document la oficiul companiei de evaluare.

Evaluarea — este procesul prin care se formeaza o opinie despre valoare. Aceasta poate fi necesara dintr-o varietate de motive. Cel mai adesea, aceste motive sunt Creditul “Prima casă”, Creditul Ipotecar sau Refinanțarea. Atunci când un cumpărător achiziționează o casă si vrea să împrumute bani, instituțiile bancare vor solicita o evaluare înainte să acorde un credit pentru ipotecă. Când o persoana care deține deja o locuință dorește să-și reducă dobânda, refinanțând casa, instituția bancară va solicita din nou o evaluare. Chiar dacă toate instituțiile de credit au propriile lor reguli de acordare de împrumuturi, ele solicită evaluări sub o forma sau alta pentru a se asigura că valoarea casei este în conformitate cu suma de bani pe care o vor împrumuta solicitantului.

Serviciul de „Evaluare a imobilului” disponibil de platforma CasaHub este o metodă simplă și rapidă de a comanda Raportul online cu achitare instantă, cel mai mare avantaj fiind faptul că veți economisi timp și efort. Nu mai este nevoie de deplasare fizică prin oraș și întâlniri cu companiile de evaluare înainte de procesul în sine – procedura comenzii se desfășoară în regim online – încărcarea actelor și achitarea serviciului. Va fi nevoie doar să mergeți la imobilul propriul zis cu evaluatorul, atunci când va fi comod ambelor părți pentru procedura fizică indispensabilă. În final,  raportul va ajunge în regim automat direct la sucursala băncii unde a avut loc aplicarea la creditul ipotecar. Comod, nu-i așa?

Funcționarea noului sistem nu ar fi posibilă fără partenerii notorii și de încredere cu care colaborează platforma. Fiecare din ei deține licență specializată – una din condițiile obligatorii pentru semnarea contractului de parteneriat cu maib. 

Regulile respective foarte stricte asigură o funcționare impecabilă a serviciului și totodată oferă transparență și siguranță pentru fiecare client. În cazul în care acesta nu a fost contactat din orice motive – banii se rambursează în cel mai scurt timp.

De menționat că serviciul este disponibil nu doar pentru imobilele amplasate în Chișinău, dar și pe teritoriul întregii țări, fapt ce oferă eventualilor cumpărători o libertate deplină a alegerii.

Accesați linkul pentru a comanda Raportul de evaluare online.

CasaHub –  experiența ta clară și simplă.