Adaugă anunț și vinde imobilul simplu și ușor

Adaugă anunț și vinde imobilul simplu și ușor

2043

Decizia de a vinde imobilul – fie acesta un apartament, casă sau spațiu comercial este una deloc ușoară și foarte importantă. Însă acum, platforma unicală CasaHub vă vine în ajutor cu o serie întreagă de funcționalități și instrumente absolut gratuite.

Așadar, odată ce decizia a fost luată, următorul pas care trebuie făcut – să beneficiați de oportunitatea de a plasa gratuit anunțul de vânzare pe platforma CasaHub împreună cu descrierea detaliată, imagini și locația.

De ce să plasez anunțul pe CasaHub?

  • CasaHub este una din platformele de top din Republica Moldova dedicată exclusiv vânzării, procurării, chiriei și operațiunilor cu imobile;
  • Zero investiții - platforma reprezintă un hub, unde dezvoltatorii, agențiile imobiliare și persoanele fizice își pot plasa gratuit ofertele, fără a achita pentru anunțuri sau a plăti comisioane pentru vânzare;
  • Peste 10.000 de anunțuri actualizate și vizionate zilnic – un indicator de eficiență și încredere;
  • Servicii unicale și inovative – evaluarea gratuită și cu plată, online, detalizarea anunțurilor expuse inclusiv cu amplasarea exactă pe harta interactivă;
  • Interfață prietenoasă – acum nu mai este nevoie de a completa zeci de câmpuri pentru înregistrare. Acum doar în câteva clipe vă puteți loga și adăuga anunțul instant și absolut gratuit.

PS. Despre cum trebuie formulat un anunț de vânzare astfel, încât să aducă o eficiență maximă – am scris mai devreme aici: SECRETELE ANUNȚULUI EFICIENT.

Cum plasez anunțul pe CasaHub?

Procesul de adăugare a anunțurilor pe platforma CasaHub este unul extrem de simplu, gratuit și nelimitat. Pentru aceasta trebuie doar să:

  • vă logați cu numele și parola; 
  • apăsați un singur buton „Adaugă anunț”; 
  • completați câmpurile necesare; 
  • vă pregătiți de zeci de sunete din partea potențialilor cumpărători.

Astfel, în prezent vânzarea unui imobil nu mai este un proces anevoios, plin de bătăi de cap, nervi și nesiguranță. CasaHub vine cu soluția perfectă, cu ajutorul căreia orice utilizator poate încărca oferta în mai puțin de 5 minute și obține imediat mii de vizualizări și un funcțional super util, absolut gratuit. Sună interesant, nu-i așa?

Fă primul pas, plasează anunțul de vânzare AICI.